КРЕИРАМЕ ЗАЕДНО СО ВАС

Клиенти & Проекти

Погледнете селекција од нашите проекти. Ние работиме со дефиниран процес кој има докажан резултат. Нашите услуги, од маркетинг стратегија до комплетен корпоративен брендинг, фотографија и видео, UI&UX дизајн, изработка на веб страни итн., сите сплотени заедно за добиеме беспрекорен и континуиран раст на бизнисот на нашите клиенти.
mega-kumanovo-logo

"

Pageland тимот е ведар, внимателен и подготвен за соработка. Ги согледуваат и анализираат потребите и барањата на клиентите и на својствен начин даваат современи и оригинални решенија. Чувството на разбирање кое го поседуваат е токму она што ја прави врската функционална и нас како нивни клиенти не води кон посакуваната цел.

ПОГЛЕДНИ ПРОЕКТ
top-bau-ag-logo

"

Ве препорачувам срдечно, она што е посебно кај вас е што имате и услуга на германски јазик, што е за поздрав. Што се однесува до работата, можам единствено да ја оценам како високо-професионална.

ПОГЛЕДНИ ПРОЕКТ
urban-garden-logo

"

Креативност, ефикасност и професионалност се самo неколку од причините поради кои ги препорачуваме Pageland за соработка. Со внимателно и посветено креирање на нашата маркетинг стратегија и веб страна, успешните резултати се секојдневни.

ПОГЛЕДНИ ПРОЕКТ
horizon-logo

"

At The HoRIZoN we are very happy with our partnership with Pageland. From (online) marketing strategy to content creation and running targeted ad campaigns, they helped us throughout the whole process with great success. Thanks guys!

artis-logo

"

Their expertise is on every field that one brand can need! From strategy, to branding and even photoshoots! I highly recommend Pageland especially if you want to expand and improve the digital presence of your brand!

katerina-angelovska-logo

"

Целиот тим на Pageland се исклучително посветени на својата работа. Сакаат да го запознаат клиентот и тоа го прават ненаметливо, а потоа целосно се предаваат во креирање на производ кој едноставно е најдобар. Со својата професионалност и одмереност прават секој клиент да се чувствува ексклузивно.

ars-lucida-logo

"

Со тим од амбициозни, млади и отворени луѓе како што е тимот на Pageland соработката е секогаш динамична, продуктивна и креативна. Пристапот им е прилагоден кон индивидуалните потреби на клиентите, кон кои пристапуваат сериозно и темелно, прифаќајќи ги предизвиците на различност во бизнисот. Задоволството од соработката е взаемно. Благодарни сме што ги имаме како подршка и поттик за заеднички успеси.

pzu-jurukovski-logo

"

Имав потреба од маркетинг агенција за мојата приватна ординација – ПЗУ ЈУРУКОВСКИ (гинекологија), но никој не можеше да ги исполни моите очекувања. Pageland ја дизајнираше веб страната за мојата ординација. Откако заврши проектот единствен коментар што го имав беше WOW! Тимот на Pageland се фини, лесни за комуникација и најважно од се, многу професионални. Срдечно ги препорачувам!

pzu-prof-dr-bogoev-logo

"

Тимот на Pageland ја изработи веб-страната за мојата ординација. Имав можност да соработувам со еден урбан високо професионален тим, кој нуди модерни идеи и брза реализација, ги следи новите трендови и има професионална етика. Нивниот производ е безвременски, ориентиран и кон клиентите и кон потрошувачите. Би сакала да ги препорачам нивните услуги со најголемо задоволство.

spirit-of-prespa-logo

"

Креативни и иновативни! Соработувавме за неколку проекти и многу сум задоволна од соработката. Топло ги препорачувам!

kasia-events-logo

"

Професионална агенција за дизајн и маркетинг која ќе ви понуди многу повеќе од што очекувате. Брзата и иновативната работа на агенцијата многу ми помогна да го испромовирам и да биде повпечатлив за публиката и клиентите настанот Бизнис кафе Македонија. Останува да ве препорачам на секој кој сака нешто добро, модерно и професионално сработено. Дечки продолжете во иднина со истото темпо и начин на работа. Единствени сте!

Погледни повеќе

Пополнете ја формата и откако ќе ја разгледаме Вашата порака нашиот тим ќе Ве контактира!