КРЕИРАМЕ ЗАЕДНО СО ВАС

Наши услуги

Го унапредуваме вашиот бизнис без да отстапиме од вашата мисија и визија. Дозволете да го прошириме присуството на вашиот бренд во дигиталниот свет.

СТРАТЕГИЈА

Бренд стратегија

Маркетинг стратегија

Дигитална стратегија

Продуктна стратегија

Стратегија за содржина

АДВЕРТАЈЗИНГ

Адвертајзинг за социјални медиуми

Google адвертајзинг

E-Mail адвертајзинг

Офлајн адвертајзинг

Надворешен адвертајзинг

ДИЗАЈН

Дизајн на лого

Дизајн на Водич за Брендот

Целосен корпоративен брендинг

Дизајн на банери

Дизајн на бизнис презентации

UI/UX

UX за апликации и игри

UX веб страни

UI за апликации и игри

UI за веб страни

ВЕБ СТРАНА

Дизајн

Развој

Е-продавница

Менаџирање на веб страна

ВИДЕО

Дизајн на Storyboard

Видео продукција

Видео монтажа и едитирање

3D & 2D анимација

КАКО НАШИТЕ УСЛУГИ ЌЕ МУ ПОМОГНАТ НА ВАШИОТ БИЗНИС?

Нашата цел е да го поддржиме вашиот бренд во секој чекор од неговиот развој и раст. Се стремиме да бидеме секогаш тука за вас со сите наши услуги и да ви помогнеме да креираме заедно уникатна приказна која ќе го дефинира гласот на вашиот бренд на начин кој ќе биде препознатлив и вреден.

Пополнете ја формата и откако ќе ја разгледаме Вашата порака нашиот тим ќе Ве контактира!