КЛИЕНТ

RADE KONČAR TEP

Раде Кончар ТЕП го контактираше тимот на Pageland со потреба да го развие бизнисот за пелети со целосно градење на нов бренд. 

rade-konchar-faizen-logo

Професионалност и посветеност на секој детал допринесува до супер соработка со тимот на Pageland.

РЕШЕНИЕ

Развој на бренд

Дизајниравме лого кое симболизира оган, моќ. Името на брендот потекнува од KAIZEN јапонската метода, кој претставува континуираност на содржајни позитивни промени. Ја креиравме мисијата и визијата на брендот кои се во симбиоза со иновацијата на Faizen.

Изработка на Веб страна

Following the visual guides of the brand that we created, we designed a unique User Interface that reflects what Faizen stands for, and in the same time represents the innovation of the brand.

Plus laptop device
rade-koncar-tep-faizen-pelet-stoves-web-mockup

Дизајн на Брендинг

Faizen е дедициран бренд кој произведува иновативни продукти кои со себе носат иновација во самиот процес на функционирање, се со цел подобрување на животот на луѓето и околината. Поради тие цели, целокупниот изглед на визуелниот идентитет ја рефлектира мисијата и визијата која ја креиравме за истиот.

© 2014-2020

Пополнете ја формата и откако ќе ја разгледаме Вашата порака нашиот тим ќе Ве контактира!