КЛИЕНТ

MEGA

Сопствениците на MEGA Kumanovo имаа потреба за комплетна маркетинг стратегија за тоа како брендот ќе биде претставен. Решението се состоеше од дизајнирање на веб-страна и развивање на маркетинг стратегија синхронизирана со мисијата и визијата на брендот.

mega-kumanovo-logo

Pageland тимот е ведар, внимателен и подготвен за соработка. Ги согледуваат и анализираат потребите и барањата на клиентите и на својствен начин даваат современи и оригинални решенија. Чувството на разбирање кое го поседуваат е токму она што ја прави врската функционална и нас како нивни клиенти не води кон посакуваната цел.

Violeta J. Bojkovska
Founder & CEO

РЕШЕНИЕ

Маркетинг Стратегија

Познавајќи ја предноста на создавање на уникатна комуникација измеѓу брендот и клиентот, но во исто време избегнувајќи го претставувањето на брендот само од “продажен аспект”, дојдовме до развивање на детална маркетинг стратегија со која го дефиниравме “јазикот” и “тонот на гласот” на MEGA Kumanovo. Маркетинг стратегијата се рефлектира на секое поле од брендот и е во симбиоза со целта да се постигне голем приход.

Изработка на веб страна

Моќта на поседување на веб-страна, воедно и континуираната промоција што веб страната сама по себе ја овозможува, допринесе наше решение за дизајн на веб страна која не само што ќе ги прикаже сите услуги на брендот, туку и ќе биде е-продавница која ќе овозможи огромната палета на производи да е достапна до клиентите.

Plus laptop device
mega-website-mockup
Plus mobile device
googlead2

DIGITAL ADVERTISING

The power of Google. The brand presence in the digital world is crucially important, especially when it comes to Google Search. Organic and paid search is the most important step in building brand awareness to the max.

SOCIAL MEDIA

The power of Social Media. We understood the importance of the brand to be present on social media with a unique look & feel that is recognizable and with ease of communication for the viewer. Every aspect of the design is reflected everywhere. 

Device mobile
ezgif.com-video-to-gif
mega1
mega2
© 2014-2020

Пополнете ја формата и откако ќе ја разгледаме Вашата порака нашиот тим ќе Ве контактира!