КЛИЕНТ

TOP BAU

Швајцарската компанија ТОП БАУ имаше потреба од веб-страна која ќе го рефлектира тоа што го прават на модерен начин, почнувајќи од дизајн на лого до креирање на веб-страната.

top-bau-ag-logo

Ве препорачувам срдечно, она што е посебно кај вас е што имате и услуга на германски јазик, што е за поздрав. Што се однесува до работата, можам единствено да ја оценам како високо-професионална.

РЕШЕНИЕ

Дизајн на лого

Дизајн на лого е предизвик, особено кога се работи за компанија која е дел од градежниот сектор. Целта за ТОП БАУ беше да се дизајнира лого кое е доволно моќно, но во исто време ќе биде запомниво и ќе го комуницира брендот во вистинско светло.

Изработка на веб страна

Веб-страната како следен чекор беше креирана следејќи ги боите и дизајнот на логото. Беспрекорната флуидност на веб-страната овозможува јасна комуникација на сите услуги кои брендот ги нуди.

Plus laptop device
top-bau-ag-website-mockup
© 2014-2020

Пополнете ја формата и откако ќе ја разгледаме Вашата порака нашиот тим ќе Ве контактира!