КРЕИРАМЕ ЗАЕДНО СО ВАС

Наши услуги

Го унапредуваме вашиот бизнис без да отстапиме од вашата мисија и визија. Дозволете да го прошириме присуството на вашиот бренд во дигиталниот свет.

СТРАТЕГИЈА

Бренд стратегија

Маркетинг стратегија

Дигитална стратегија

Продуктна стратегија

Стратегија за содржина

ДИЗАЈН

Дизајн на лого

Дизајн на Водич за Брендот

Целосен корпоративен брендинг

Дизајн на банери

Дизајн на бизнис презентации

АДВЕРТАЈЗИНГ

Адвертајзинг за социјални медиуми

Google адвертајзинг

E-Mail адвертајзинг

Офлајн адвертајзинг

Надворешен адвертајзинг

UI/UX

UX за апликации и игри

UX веб страни

UI за апликации и игри

UI за веб страни

ВЕБ СТРАНА

Дизајн

Развој

Е-продавница

Менаџирање на веб страна

ВИДЕО

Дизајн на Storyboard

Видео продукција

Видео монтажа и едитирање

3D & 2D анимација

КАКО НАШИТЕ УСЛУГИ ЌЕ МУ ПОМОГНАТ НА ВАШИОТ БИЗНИС?

Нашата цел е да го поддржиме вашиот бренд во секој чекор од неговиот развој и раст. Се стремиме да бидеме секогаш тука за вас со сите наши услуги и да ви помогнеме да креираме заедно уникатна приказна која ќе го дефинира гласот на вашиот бренд на начин кој ќе биде препознатлив и вреден.

Пополнете ја формата и откако ќе ја разгледаме Вашата порака нашиот тим ќе Ве контактира!