FULL - SERVICE

МАР
КЕТ
ИНГ

МАР KET ИНГ
АГЕНЦИЈА
Ние сме повеќе од само маркетинг агенција. Ние сме најдобриот пријател на вашиот бренд.

НАШИ УСЛУГИ

БРЕНД & МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИЈА

ДИЗАЈН & БРЕНДИНГ РЕШЕНИЈА

ДИГИТАЛЕН & ТРАДИЦИОНАЛЕН АДВЕРТАЈЗИНГ

UI & UX КРЕАТИВНИ РЕШЕНИЈА

РАЗВОЈ И МЕНАЏИРАЊЕ НА ВЕБ СТРАНИ 

ВИДЕОГРАФИЈА, ФОТОГРАФИЈА & МОНТАЖА

НАШИ ПРИНЦИПИ

pexels-photo-374016.png
СТРАТЕГИЈАТА СЕКОГАШ ДОАЃА ПРЕД ТАКТИКАТА.
»
oh__img92.jpg
МАРКЕТИНГОТ ПОСТОИ ДА ЈА ДВИЖИ ПРОДАЖБАТА.
pexels-photo-374016.png
ДИЗАЈНОТ Е СОЗДАДЕН ДА РЕШАВА ПРОБЛЕМИ.

НАШИ КЛИЕНТИ И ПРОЕКТИ

rade-koncar-tep-logo

"

Професионалност и посветеност на секој детал допринесува до супер соработка со тимот на Pageland.

ПОГЛЕДНИ ПРОЕКТ
mega-kumanovo-logo

"

Pageland тимот е ведар, внимателен и подготвен за соработка. Ги согледуваат и анализираат потребите и барањата на клиентите и на својствен начин даваат современи и оригинални решенија. Чувството на разбирање кое го поседуваат е токму она што ја прави врската функционална и нас како нивни клиенти не води кон посакуваната цел.

ПОГЛЕДНИ ПРОЕКТ
top-bau-ag-logo

"

Ве препорачувам срдечно, она што е посебно кај вас е што имате и услуга на германски јазик, што е за поздрав. Што се однесува до работата, можам единствено да ја оценам како високо-професионална.

ПОГЛЕДНИ ПРОЕКТ
urban-garden-logo

"

Креативност, ефикасност и професионалност се самo неколку од причините поради кои ги препорачуваме Pageland за соработка. Со внимателно и посветено креирање на нашата маркетинг стратегија и веб страна, успешните резултати се секојдневни.

ПОГЛЕДНИ ПРОЕКТ
artis-logo

"

Нивната експертиза ги опфаќа сите работи кои може да му бидат потребни на еден бренд! Од стратегија, до брендинг, дури и фотосесии! Топло ги препорачувам Pageland, особено ако ви е целта да го унапредите и подобрите дигиталното присуство на вашиот бренд.

horizon-logo

"

Ние сме премногу среќни за нашето партнерство со Pageland. Од онлајн маркетинг стратегија, до креирање на содржина, сетирање на таргетирани кампањи, тие ни помогнаа низ целиот процес со голем успех. Ви благодариме!

Погледни повеќе
© 2014-2020