КЛИЕНТ

TOP BAU

Швајцарската компанија ТОП БАУ имаше потреба од веб-страна која ќе го рефлектира тоа што го прават на модерен начин, почнувајќи од дизајн на лого до креирање на веб-страната.

top-bau-ag-logo
Ве препорачувам срдечно, она што е посебно кај вас е што имате и услуга на германски јазик, што е за поздрав. Што се однесува до работата, можам единствено да ја оценам како високо-професионална.

РЕШЕНИЕ

Дизајн на лого

Дизајн на лого е предизвик, особено кога се работи за компанија која е дел од градежниот сектор. Целта за ТОП БАУ беше да се дизајнира лого кое е доволно моќно, но во исто време ќе биде запомниво и ќе го комуницира брендот во вистинско светло.

Изработка на веб страна

Веб-страната како следен чекор беше креирана следејќи ги боите и дизајнот на логото. Беспрекорната флуидност на веб-страната овозможува јасна комуникација на сите услуги кои брендот ги нуди.

Plus laptop device
top-bau-ag-website-mockup
© 2014-2020
CLIENT

TOP BAU

The company from Switzerland needed a website that will reflect their services in a modern & creative way. We approached the client with a need of a logo re-design that will have a flow with the brand’s colors and the look & feel of the new website we created.
top-bau-ag-logo
I highly recommend Pageland! What is special about the team of Pageland is that they offer their services in German language, which is a plus. In addition to their services, I can only say that it is highly professional!

OUR APPROACH & SOLUTIONS

LOGO DESIGN

Designing a logo is always a challenge, especially when it comes to a company from the construction industry. The goal for TOP BAU was to design a logo that will resemble their services, but in the meantime it would be rememberable and will reflect the brand’s mission and vision in the right tone.

WEBSITE

The website was the next step, designed and created following the logo’s colors. The flawless fluidity of the website gives an ease in explaining every communication and service that TOP BAU offers. 

Plus laptop device
top-bau-ag-website-mockup
© 2014-2021

Пополнете ја формата и откако ќе ја разгледаме Вашата порака нашиот тим ќе Ве контактира!

Fill out the form and after reviewing your request our team will contact you!